Bootmakelaars

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home » Bootmakelaars

Voor de aankoop van een nieuwe boot of de verkoop van een oude boot schakelt u het beste betrouwbare makelaars in. Jacks Marina is dé botenmakelaar voor elk type boot. Bent u op zoek naar een nieuwe boot waarmee u op zomerse dagen heerlijk op het water kunt vertoeven? Of wilt u uw huidige boot voor een goede prijs verkopen? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst!

Bootmakelaars die al het werk op zich nemen

Bij het aanschaffen of verkopen van een boot komt natuurlijk heel wat kijken. U moet wellicht met meer zaken rekening houden dan u in eerste instantie denkt. Daarom is professionele bootbemiddeling dé oplossing voor velen. Wanneer u met een erkende botenmakelaar in zee gaat, kunt u rekenen op gedegen begeleiding gedurende het hele proces. Bij Jacks Marina gaan we graag stapsgewijs met uw verzoek aan de slag. Of u nu een luxe jachtboot wilt kopen of liever een eenvoudige tweedehands sloep aanschaft óf dat u uw huidige boot wenst te verkopen voor een goede prijs; u kunt in alle gevallen op ons rekenen.

camperinweiland

Een nieuwe boot kopen

Het aanschaffen van een nieuwe boot was nog nooit zo eenvoudig. Met onze professionele bootbemiddeling hoeft u zich nergens druk om te maken. Vertel al uw wensen aan onze botenmakelaar en bespreek tevens uw budget. De botenmakelaar gaat vervolgens voor u op zoek. Natuurlijk kunt u ook zelf een kijkje nemen in ons aanbod aan boten. De keuze voor bootbemiddeling raden wij echter wel altijd aan.

Een boot te koop aanbieden

Wilt u uw boot te koop aanbieden, omdat u deze simpelweg niet meer gebruikt? Of wilt u bijvoorbeeld een groter exemplaar aanschaffen en daarom uw oude vaartuig doorverkopen? Er zijn verschillende redenen waarom u uw boot te koop kunt aanbieden. Wanneer u graag snel een goed bod wilt ontvangen, bent u bij onze bootmakelaars aan het juiste adres. Wij bieden een hoge prijs, omdat we uitsluitend boten voor eigen verkoop inkopen. Enkele andere redenen waarom u uw boot het beste bij ons kunt aanbieden, zijn:

  • U ontvangt direct de betaling bij levering
  • U ontvangt direct een vrijwaringsbewijs
  • Ons bod is bindend, mits uw vaartuig overeenkomt met de omschrijving
camperinweiland

Dé bootmakelaars die voor u klaar staan

Kortom; wij zijn dé bootmakelaars die in alle gevallen voor u klaar staan. Met onze frisse blik gaan we graag voor u aan de slag, zodat de aankoop of verkoop onbezorgd voor u verloopt. Heeft u nog vragen over bootbemiddeling of ontvangt u graag meer informatie? Bel of WhatsApp dan naar 0610610061.

man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op