Jachten kopen

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home » Jachten kopen

Jacks Marina is dé plek om jachten te kopen. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan jachten, waardoor er geheid een exemplaar tussen zit dat voldoet aan uw wensen. Wilt u graag een luxe motorjacht kopen dat van alle gemakken is voorzien, inclusief comfortabele bedden, keuken, eettafel en noem maar op? Of volstaat een bescheidener vaartuig ook voor u? Laat het ons weten en wij gaan samen met u op zoek naar uw droomboot!

camperinweiland

Tweedehands jachten kopen met een betrouwbare makelaar

Ben u op zoek naar een plek waar luxe tweedehands jachten te koop staan? Dan ben u bij Jacks Marina aan het juiste adres. Wij kopen de mooiste jachten in die we vervolgens weer doorverkopen. Onze makelaar helpt u graag bij de zoektocht naar een geschikte boot. U ontvangt hierbij niet enkel advies over de aankoop, maar ook over allerlei andere zaken, waaronder:

  • Het onderhoud
  • Het transport
  • De prijsstelling
  • De stalling en ligplaatsen
  • Btw-kwesties
  • Keuringen

Het kopen van een motorjacht was nog nooit zo eenvoudig. Wij zorgen er namelijk voor dat u volledig wordt ontzorgd.

De meest luxe jachten te koop

Als jachtmakelaar hebben wij altijd diverse luxe jachten te koop staan. Wat voor motorjacht wilt u graag kopen? Laat dit weten aan onze makelaars en zij gaan voor u op zoek naar dé boot die voldoet aan uw wensen en eisen. De jachten die bij ons te koop staan variëren in luxe en prijs. Wilt u graag een groot motorjacht kopen met alles erop en eraan? Of heeft u liever een kleiner exemplaar? Alles is mogelijk!

Bekijk ons actuele aanbod

Wij kopen de mooiste jachten in voor de verkoop. Bekijk ons actuele aanbod online en ontdek of er iets tussen zit voor u. Heeft u interesse in een van onze jachten? Neem dan contact met ons op door te bellen of een WhatsApp-bericht te sturen naar 0610610061. Wilt u uw huidige boot verkopen voor een goede prijs? Ook dan neemt u contact met ons op. Wij bieden altijd snel een hoog bod.

man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op