Dé jachtmakelaar voor al uw verkopen en aankopen!

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home » Jachtmakelaar

​Bent u op zoek naar een betrouwbare jachtmakelaar? Zoek niet verder en neem contact op met ons! Bij Jacks Marina kunt u uitstekend terecht, zowel voor het verkopen van uw boot als voor het aanschaffen van een nieuw vaartuig. We worden vooral gewaardeerd vanwege onze uitgebreide service bij de jachtbemiddeling. We streven er namelijk naar dat u uw motorjacht of andere boot zorgeloos kunt verkopen en begeleiden u daarom van A tot Z. Ook wanneer u een nieuwe boot aanschaft, staan we u stapsgewijs bij.

Verkoop uw boot voor een goed bod bij de jachtmakelaar

Wanneer u een motorjacht gaat verkopen, wilt u hier natuurlijk een eerlijke prijs voor ontvangen. Schakelt u ons als jachtmakelaar in? Dan kunt u erop rekenen dat we snel een goed bod doen. Dit bod is bij ons bovendien bindend, mits uw vaartuig aan uw omschrijving voldoet. Omdat we uitsluitend boten zoeken voor eigen verkoop, bieden we doorgaans een hoge prijs. Gaat u uw motorjacht aan ons verkopen? Dan ontvangt u direct de betaling en een vrijwaringsbewijs bij de levering.

camperinweiland

Een nieuwe boot kopen voor een scherpe prijs

Als jachtmakelaar zijn we natuurlijk ook beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe boot. Niet alleen jachten, maar ook allerlei andere soorten motorboten vindt u in ons online assortiment. Wilt u bijvoorbeeld kleiner gaan varen? Neem dan eens een kijkje tussen ons aanbod aan sloepen. Bij uw aankoop kunt u rekenen op uiteenlopende jachtbemiddeling. We adviseren u immers over alle zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwe boot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud, de stalling en ligplaatsen, het transport en keuringen.

​Kies voor de beste jachtbemiddeling

Wij vinden het belangrijk om een complete service te verlenen en u de jachtbemiddeling te bieden die u nodig heeft. Daarom staan we u elke stap bij, zowel bij de verkoop als de aankoop van een boot. Wilt u uw motorjacht verkopen? Of wilt u zelf een nieuw vaartuig aanschaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0610610061. Een WhatsApp-bericht sturen is uiteraard ook mogelijk.

man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op