Kruiser te koop

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home » Kruiser te koop

​Bent u op zoek naar een mooie Kruiser die te koop staat voor een goede prijs? Dan biedt Jacks Marina u uitkomst. Wij hebben diverse tweedehands boten te koop staan, waaronder ook Kruisers. Bent u een echte natuurliefhebber en bevindt u zich het liefst zo veel mogelijk op het water? Dan is een Kruiser dé boot voor u.

Kruiser te koop voor aantrekkelijke prijs

Omdat wij enkel tweedehands Kruisers te koop aanbieden, profiteert u van een aantrekkelijke prijs. Naast Kruisers kopen we natuurlijk ook andere boten in, zodat er altijd wel een boot bij zit die voldoet aan uw eisen en wensen. Bekijk ons actuele aanbod en kies uit diverse motorboten en sportboten. Wilt u uw huidige boot graag verkopen voor een goede prijs? Wij doen graag een goed bod voor u!

camperinweiland

Een nieuwe boot zonder zorgen

Heeft u interesse in een Kruiser of andere boot die wij te koop hebben staan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons door te bellen of WhatsAppen naar 0610610061. Onze makelaars adviseren u niet alleen over uw aankoop, maar nemen graag al uw zorgen uit handen. Zo informeren we u ook graag over het onderhoud van uw nieuwe vaartuig, maar ook over het transport, de prijsstelling, de stalling en ligplaatsen, btw-kwesties én over keuringen. We begeleiden u van A tot Z zodat u compleet zorgeloos een nieuw vaartuig kunt kopen en dat u er optimaal van kunt genieten!

camperinweiland
man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op