Motorboot kopen

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home ยป Motorboot kopen

Wilt u een motorboot kopen in Nederland? Dan bent u bij Jacks Marina in goede handen. Wij verkopen allerlei soorten tweedehands motorboten, waardoor er ook voor u iets tussen zit dat voldoet aan uw wensen. In ons actuele aanbod vindt u motorboten in uiteenlopende groottes en prijsklassen; van een simpele grachtenboot tot een luxe jacht dat van alle gemakken is voorzien.

Een motorboot kopen in Nederland zonder zorgen

Wij helpen u graag van A tot Z wanneer u een motorboot gaat kopen in Nederland. Er zijn namelijk een hoop zaken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een motorboot. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan het onderhoud? Of aan de stalling en ligplaatsen? Wij adviseren u graag op alle gebieden, waaronder ook btw-kwesties en keuringen. Zo kunt u zorgeloos een nieuwe boot aanschaffen.

camperinweiland

Bekijk ons actuele aanbod

Online kunt u gemakkelijk ons actuele aanbod bekijken. U merkt al snel dat we van alles te koop hebben staan; van een luxe motorjacht of een Kruiser tot een eenvoudige rubber motorboot. Heeft u nooit eerder een boot gekocht en wilt u niet te veel geld kwijt zijn? Dan is een rubber motorboot ideaal voor u. Een rubber motorboot is eenvoudig te verplaatsen, waardoor u er ook in diverse wateren mee kunt varen. Zo kunt u de boot bijvoorbeeld ook gemakkelijk meenemen op vakantie.

Bel of WhatsApp voor meer informatie

Woont u in Nederland en heeft u interesse in een rubber motorboot of wilt u een van onze andere boten kopen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen of WhatsAppen naar 0610610061. Ook wanneer u uw boot wilt verkopen, kunt u bij ons terecht. We doen graag een goed bod voor uw oude boot. Eventueel kunt u van dit potje gebruikmaken om een nieuwe boot te kopen.

man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op