Sportboot kopen

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home » Sportboot kopen

Wilt u een sportboot kopen, waarmee u heerlijk over het water kunt scheuren? Droomt u ervan om op warme zomerdagen heerlijk te cruisen en te genieten van de wind in uw haren? Dat is niet gek. Met een sportboot voelt u echt dat u leeft. Bij ons kunt u een sportboot occasion kopen van hoge kwaliteit. Wij kopen namelijk enkel boten in die geschikt zijn voor de verkoop. Hierdoor kunt u onbezorgd op pad met uw nieuwe droomboot.

Volledig ontzorgd wanneer u een sportboot occasion gaat kopen

Kiest u ervoor een sportboot occasion te kopen bij Jacks Marina? Dan wordt u volledig ontzorgd door onze bootmakelaars. We doen er alles aan u zoveel mogelijk te ontlasten. Zo adviseren we u niet alleen over de aankoop van een nieuwe boot, maar ook over het verwachte onderhoud, de transportmogelijkheden, de prijsstelling, de stalling en ligplaatsen, de btw-kwesties en de keuringen. Kortom; wij houden rekening met alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een sportboot occasion, zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met het maken van de keuze.

camperinweiland

Schakel ons ook in voor de verkoop van uw oude boot

Wilt u een sportboot occasion kopen en wilt u daarom af van uw oude boot? Ook hiervoor schakelt u ons in. Wij kopen uw boot graag voor een goede prijs in. Heeft u een Kruiser te koop, een sloep of wellicht een jacht? Elk type vaartuig dat in goede staat is, verkopen we graag voor u door. Neem daarom snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0610610061 of stuur ons even een WhatsApp-bericht. Wij vertellen u graag meer.

camperinweiland
man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op