Tweedehands boten te koop

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home » Tweedehands boten te koop

Bij Jacks Marina hebben we allerlei tweedehands boten te koop. Bent u op zoek naar een tweedehands motorboot? Dan is onze website dé plek voor u! Hier vindt u namelijk een compleet overzicht van de tweedehands boten die wij te koop hebben staan. Zit er iets tussen waar u interesse in heeft? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. We plannen vervolgens een bezichtiging met u in en begeleiden u van A tot Z in het aankoopproces. 

Een breed aanbod aan tweedehands boten te koop

Wilt u een tweedehands boot kopen? Dan zit u bij Jacks Marina goed. Wij verkopen namelijk allerlei soorten vaartuigen; van sloepen tot jachten en van grachtenboten tot Kruisers. Omdat we onze boten tweedehands inkopen, profiteert u altijd van een scherpe prijs. Over de kwaliteit van de tweedehands motorboot hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Wij zetten enkel tweedehands boten te koop die voldoen aan onze eigen strenge eisen.

camperinweiland

Profiteer van onze complete service

Bij Jacks Marina vinden we het belangrijk dat u zorgeloos een tweedehands boot kunt kopen. Bij een dergelijke aankoop komt doorgaans namelijk heel wat kijken. U dient immers rekening te houden met zaken als het onderhoud van de boot, het transport, de stalling en ligplaatsen, btw-kwesties en keuringen. We begrijpen dat dit een erg lastig proces kan zijn en begeleiden u daarom graag van A tot Z wanneer u een tweedehands boot gaat kopen.

Vind de tweedehands motorboot die bij u past

Bij ons vindt u gegarandeerd dé tweedehands motorboot waarnaar u op zoek bent. Bekijk ons actuele aanbod online en neem zo snel mogelijk contact met ons op wanneer u interesse heeft om een tweedehands boot te kopen. We zijn telefonisch en via WhatsApp te bereiken op het telefoonnummer 0610610061. Heeft u nog een oude boot waar u graag van af wilt? Dan doen we graag een goed bod!

man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op