Tweedehands sloep

Snel en betrouwbaar aanbod

Uitgebreide persoonlijke uitleg

Onbezorgd op reis met uw droomboot

Home » Tweedehands sloep

Met een tweedehands sloep is het ultiem genieten op warme zomerdagen. U trekt er lekker op uit en begeeft zich op het golvende water. In combinatie met goed gezelschap staat dit garant voor een heerlijke dag waarop u even aan het alledaagse leven ontsnapt. Waarom u juist een sloep moet kopen die tweedehands is? Dat is eenvoudig uit te leggen. Een sloep occasion wordt namelijk voor veel minder geld verkocht dan een gloednieuwe sloep. U bespaart geld en kunt op pad met een sloep waar die verder helemaal in orde is. Wij verkopen namelijk enkel tweedehands sloepen die voldoen aan onze eigen strenge eisen.

camperinweiland

Zoek online een tweedehands sloep uit die bij u past

Het kopen van een tweedehands sloep was nog nooit zo eenvoudig. Online bekijkt u ons actuele aanbod. Zit hier een sloep occasion tussen die aan uw wensen voldoet? Dan neemt u contact met ons op en plannen we een bezichtiging met u in. Wanneer u besluit om de sloep te kopen, begeleiden we u van A tot Z met de aankoop. Zo adviseren we u bijvoorbeeld ook over:

  • Het onderhoud
  • Het transport
  • De prijsstelling
  • De stalling en ligplaatsen
  • Btw-kwesties
  • Keuringen

Wilt u iets anders dan een sloep occasion?

Wilt u liever geen sloep maar een ander type tweedehands boot kopen? Ook dan kunt u bij ons als bootmakelaar terecht. Van luxe jachten tot gezellige grachtenboten en snelle sportboten; we verkopen het allemaal. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Onze botenmakelaar gaat dan voor u aan de slag om de geschikte boot voor u te vinden. Heeft u al een boot en wilt u deze verkopen? Geef dan de specificaties aan ons door en wij doen een eerlijk en goed bod. Voor meer informatie over een sloep occasion of andere boot bereikt u ons door te bellen of een WhatsApp-bericht te sturen naar 0610610061.

man-fixing-vehicle-engine-2244746

Heeft u vragen?

Neem dan contact op